GLAMOUR – Women Of The Year 2020 – Illés Fanni lett az év Sportolója

Fanni megható beszéde a díj átvétele után:

“Mindenek előtt szeretnék megköszönni minden szavazatot! Talán a legjobban én voltam ledöbbenve, mikor kimondták a nevemet… Nekem ez óriási megtiszteltés, hogy a Ti szavazataitok alapján megnyertem ezt a díjat. 
Köszönöm a családomnak, hiszen Nélkülük nem lennék az, aki ma vagyok. Mami, Apa és Réka, nem kívánhatnék Nálatok jobbat. ♥
Hálás vagyok az edzőmnek, Szabó Álmosnak, aki ha nincs, akkor ma már biztosan nem úsznék. Neki és a közös munkánknak köszönhetően 16 év után tavaly végre világbajnok lettem, és megszereztem a tokiói paralimpiára az első magyar női (úszó) kvótát. Erre vagyok a legbüszkébb.
Köszönöm a klubomnak a @vasassc1911-nek, akik mindig, mindenben támogatnak, büszkék rám és biztosítják a nyugodt felkészülésemhez szükséges hátteret. 
@glamourhungary-nak szintén óriási köszönet jár, hiszen nem tettek különbséget ép és parasportoló között, így engem is SPORTOLÓKÉNT jelöltek erre a díjra. Nagyon hálás vagyok @krisztinamaroy-nak és a csapatának!
Végezetül pedig szeretnék egy üzenetet átadni. Köztudott, hogy lábak nélkül születtem. Ahogy senkinek, így nekem sem volt beleszólásom abba, hogy milyen legyek. Egyszerűen ezt a testet kaptam az Istentől, amit egy percig sem bánok, mert a környezetemnek, a barátaimnak, a családomnak és még saját magamnak is, így vagyok TELJES és EGÉSZ. Ezt várom Mindannyiótoktól! “

Vélemény, hozzászólás?